3. 6. 2015

Národní a o národu

Češi. Národ Jana Žižky z Trocnova a sv. Václava. Národ, který se umí prosadit jednotlivci. Jako kolektiv zvládáme pouze revoluce. Malý národ v srdci Evropy, obklopený „Ochránci“. Nerozhodný národ, který, ať už je pod vládou kohokoliv, protestuje. Z odkazu Jana Žižky jsme si zachoval jediné. Hesla: „Na množství nehleďte“ a „Proti všem“.
Kolikrát se nás snažili zlomit, pokořit, zničit, vyhladit. Dejte Čechům okupanty, Češi se jich s pompou zbaví. Ať jsou to staré Rakousko-Uhersko, okované holinky nacistického Německa či Velký Sovětský Svaz. Okupanti nás nezničí.

Ale pokud dáte Čechům volnost a demokratickou republiku dokáže se zničit sám. Stačí počkat. To, co nedokázal nacistický teror za 6 let a komunismus za desítky let, to zvládne národ sám za 50 let.

A i přesto, že nám neusilují o území a národní suverenitu nepřátelé přímo, máme již blízko k národnímu zániku. A nepřítel je silnější než kdy jindy. Zatímco dříve šlo o jednotlivé státy, dnes se jedná o celou Evropu, která jen čeká na okamžik, kdy se nějaký malý národ zachvěje a poddá se diktátu většiny. Evropská Unie je náš hlavní nepřítel.

Avšak nejhlavnější nepřítel je náš stát našemu národu. Unie pouze čeká jak sup na ty, kdož klesnou na kolena.


My jsme si okupanty, naši občané před 20 lety zaseli sémě konečné otázky Česka. To politici nás ženou do záhuby. To vychytralí podnikatelé nutí národ schovat se pod křídla supů. Český národ je odsouzen skomírat pod vlastní vládou a protestovat pod nadvládou, která by snad, v některých případech, mohla způsobit rozmach našeho „protestantského“ národa...

Žádné komentáře:

Okomentovat